Image not available

Equicoaching®

Coaching met paarden vanuit het nu.

Equicoaching®, coaching met paarden vanuit het nu

Equicoaching® is een coachingsmethode waarbij u samen met het paard op zoek gaat naar uzelf. Het is een vorm van ervaringsgericht leren. Het antwoord ligt in onszelf. Bij coaching met paarden wordt er door middel van eenvoudige oefeningen samen met het paard naar deze antwoorden gezocht. Equicoaching® voorziet persoonlijke coaching, teamcoaching voor bedrijven en gezinnen en ook opleidingen tot Equicoach. Tijdens iedere sessie staat de kwaliteit voor alle deelnemers, zowel mens als paard, centraal. 

 

Equicoaching® werft aan!

De Postgraduaatsopleiding tot Equicoach Personal Coaching in samenwerking met VIVES Hogeschool bestaat nu reeds enkele jaren en krijgt steeds meer bekendheid in de markt. Het docententeam is op zoek naar een fijne collega voor de module Resultaatgerichte Equicoaching®! Concreet zoeken we collega's voor het ondersteunen en het geven van de opleiding Personal Coaching & Team Coaching.

Ben je al jaren gepassioneerd door paarden en coaching? Deel je graag je kennis en ervaringen met anderen? Wil je graag verder professionaliseren op gebied van Equicoaching® en lijkt de rol van docent jou op het lijf geschreven te zijn? Heb je een innerlijke drang naar het brengen van kwaliteit in je werk? Word je graag gechallenged door studenten en weet je raad op elke vraag? Lees dan snel verder want dan is deze job echt iets voor jou!

Zend ons dan nu uw CV en motivatiebrief!

Functieomschrijving - Docent Equicoaching® Personal Coaching (m/v)

Functieomschrijving - Docent Equicoaching® Team Coaching (m/v)

 

 

 

EquicoachingPersonalWitLogo

EquicoachingProfessionalWitLogo

EquicoachingAcademyWitLogo