Image not available

Equicoaching®

Coaching met paarden vanuit het nu.

Equicoaching®, coaching met paarden vanuit het nu

Equicoaching® is een coachingsmethode waarbij u samen met het paard op zoek gaat naar uzelf. Het is een vorm van ervaringsgericht leren. Het antwoord ligt in onszelf. Bij coaching met paarden wordt er door middel van eenvoudige oefeningen samen met het paard naar deze antwoorden gezocht. Equicoaching® voorziet persoonlijke coaching, teamcoaching voor bedrijven en gezinnen en ook opleidingen tot Equicoach. Tijdens iedere sessie staat de kwaliteit voor alle deelnemers, zowel mens als paard, centraal. 

 

Equicoaching Cares slider

 

Denken, voelen, doen gaat verder dan alleen de basis van onze Equicoaching®-methode. Als organisatie geloven wij dat het noodzakelijk is om ook extern bij te dragen.

Hoe doen we dit? Door Shelterbox te steunen! Shelterbox is een uniek en uitermate praktisch concept, helder, eenvoudig en effectief. Neem een vervoerbare, stevige maar lichte kunststof box, vul die met een tent en andere nuttige overlevingsartikelen en zet hem beschikbaar indien nodig. Per aankoop van een Shelterbox geef je ondersteuning in rampgebieden voor maar liefst 10 personen! Lees meer...

EquicoachingPersonalWitLogo

EquicoachingProfessionalWitLogo

EquicoachingAcademyWitLogo