Image not available

Equicoaching®

Coaching met paarden vanuit het nu.

Saskia DobbelaereSaskia Dobbelaere

Saskia Dobbelaere heeft jarenlange ervaring in het samenzijn en samenwerken met paard en mens en specialiseerde zich vooral in de psychologie en lichaamstaal van de paarden.

Saskia genoot diverse opleidingen in Horsemanship bij o.a. Emiel Voest, Klaus Ferdinand Hempfling, Jean François Pignon, e.a. Zij is professioneel Instructor Bitloze Academische Rijkunst (Jossy Reynvoet) en docent in diverse opleidingsinstituten waaronder Syntra, Artevelde Hogeschool, en Katholieke Hogeschool Vives. Daarnaast volgde Saskia het Postgraduaat Professioneel coach aan de Artevelde Hogeschool in Gent en diverse bijscholingen zoals confronterend coachen, inspirerend coachen en burnout coachen.

In 2000 richtte Saskia de onderneming A MA ZON Nature’s Spirit vzw op, waar zij als docent en trainer, mens en paard begeleidt in verfijnd horsemanship & bitloze rijkunst en met haar viervoeters zowel individuele coaching alsook team coaching geeft. Ze hecht zowel in het lesgeven als tijdens coaching sessies veel belang aan het psychische en fysische welzijn van mens & paard.

In het Postgraduaat Equicoaching® L1 doceert Saskia de basis van verfijnd Horsemanship, Ethologie en het inzicht in de Lichaamstaal van paarden.

Equicoaching Academy Docenten

Eefje MeynenSaskia DobbelaereAnnelies FlamangJohan Tuerlinckx

EquicoachingPersonalWitLogo

EquicoachingProfessionalWitLogo

EquicoachingAcademyWitLogo