EQUICOACHING LOGO LOGO EQUICHOACHING PROFESSIONAL WIT OP ZWART BLAUW

Workshop: Burn-Out Preventie

Hoe uw medewerkers gezond en vol energie aan het werk houden!

In België moet sinds 1 september 2014 binnen bedrijven wettelijk aan burn-out preventie gedaan worden. Maar wat wil dit juist zeggen en wat zijn de variabelen waaraan gewerkt kan worden om een burn-out te voorkomen?

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop laten we u en uw team op interactieve wijze kennismaken met het topic burn-out preventie en wat u kan doen om de risico’s van burn-out te detecteren en te voorkomen. U krijgt een staalkaart van de potentiële risico variabelen én de variabelen waar uw medewerkers op een gezonde manier me omgaan in hun werksituatie. in De praktische en uitdagende oefeningen met het paard, zorgen er voor dat de deelnemers een scherp en duidelijk inzicht krijgen in hoe zij omgaan met de variabelen die een invloed hebben op een burnout proces. Zij ontdekken tegelijkertijd mogelijkheden om met deze variabelen op een constructieve manier in de werksituatie om te gaan. Deze inzichten en ervaringen zorgen voor en blijvende verandering in de werksituatie.

Wat komt aan bod?

-       Wat is burn-out preventie

-       Hoe een burn-out risico vroegtijdig detecteren

-       Welke variabelen werken een burn-out in de hand

-       Wat kan u doen om een burn-out te voorkomen

-       Concrete oefeningen naast het paard

-       Afspraken voor concrete toepassingen in het werkveld

Waarom paarden?

Instinctief reageren paarden sterk op lichaamstaal en emoties, dit omdat paarden nood hebben aan natuurlijk leiderschap en samenwerking om te overleven. Een paard dat in contact komt met mensen zal grotendeels reageren in functie van hoe de mens zich voelt en gedraagt ten opzichte van hem. Paarden voelen perfect aan wat er bij u vanbinnen gebeurt en zullen daarop reageren zodat er bij u of uw team een gevoel van bewustwording ontstaat.

Leerplatform

Om de kennis te waarborgen voorzien wij voor iedere deelnemer gedurende een maand toegang tot het online leerplatform waardoor de ervaring niet stopt na één sessie, maar u en uw organisatie de kennis en ervaring zal blijven borgen.

Inschrijven

Contacteer ons voor meer informatie of voor inschrijvingen.

Voor deze investering kan u tot 40% beroep doen op de KMO-portefeuille.

CTRI fi KMOPortefeuille

EquicoachingPersonalWitLogo

EquicoachingProfessionalWitLogo

EquicoachingAcademyWitLogo