Equicoaching® Personal, persoonlijke coaching met paarden vanuit het nu.

Equicoaching® Personal is in het leven geroepen om zowel jongeren als volwassenen te helpen in hun zoektocht naar zichzelf. Tijdens de individuele coachingsessies gaat u aan de hand van een vraaggesprek en eenvoudige oefeningen naast het paard op zoek naar de antwoorden. Wij van Equicoaching® geloven dat u zelf tot oplossingen en antwoorden kunt komen.

Tijdens de Equicoaching®-sessies staat u centraal. U kiest het onderwerp. Of het nu zelfvertrouwen,  assertiviteit of omgaan met stress en conflicten is, samen met het paard en onze Preferred Equicoaches vindt u gegarandeerd een duurzame oplossing.

Bij Equicoaching® Personal wordt u trouwens steeds begeleid door een gecertificeerde Equicoach Level 1 of hoger, die specifiek is opgeleid voor het coachen van individuele personen. De Equicoach heeft slechts een begeleidende functie: door de juiste vragen te stellen op het juiste moment helpt hij u op zelfstandige basis tot inzicht te komen. Wat denkt en voelt u over een bepaalde persoon of gebeurtenis? Hoe reageert u op een persoon of gebeurtenis? Het antwoord ligt in onszelf.

De richtprijzen voor persoonlijke Equicoaching® zijn als volgt:

 

    Individueel Koppels Gezin
         
Intake/1e sessie   € 85 € 120 € 150
         
Vervolgsessies   € 70 € 90 € 120
         

 

 

 

 

 

 

Geef ons feedback

Heeft u een minuutje? Help ons de kwaliteit van de Equicoaching® sessies te borgen door een korte vragenlijst in te vullen over uw ervaringen:

EquicoachingPersonalWitLogo

EquicoachingProfessionalWitLogo

EquicoachingAcademyWitLogo