Image not available

Equicoaching®

Coaching met paarden vanuit het nu.

EQUICOACHING LOGO LOGO EQUICHOACHING PROFESSIONAL WIT OP ZWART BLAUW

Workshop: Leiderschap

Een passende leiderschapsstijl voor elke situatie

Als leider van een team of organisatie weet u als geen ander dat vooropgestelde doelen slechts behaald kunnen worden als u op succesvolle wijze uw team weet te motiveren. Voor zowel ervaren als nieuwe leiders bieden wij tijdens deze workshop de kennis en ervaring om de opgedane vaardigheden in uw organisatie toe te passen.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop ontdekt u welke leiderschapsstijlen er zijn, en welke u in welke situatie kan inzetten om maximaal resultaat te bekomen. Op basis van praktische en uitdagende oefeningen leert u niet alleen de theorie kennen, maar past u deze ook meteen toe door praktische oefeningen naast het paard. Zo ervaart u de leerinhouden in de praktijk en blijven de resultaten gegarandeerd.

Wat komt aan bod?

-       Wat is leiderschap

-       Hoe een impact hebben als leider

-       Hoe motiveren

-       Welke types leiders zijn er

-       Leiderschapscompetenties

-       Concrete oefeningen naast het paard

-       Afspraken voor concrete toepassingen in het werkveld

Waarom paarden?

Instinctief reageren paarden sterk op lichaamstaal en emoties, dit omdat paarden nood hebben aan natuurlijk leiderschap en samenwerking om te overleven. Een paard dat in contact komt met mensen zal grotendeels reageren in functie van hoe de mens zich voelt en gedraagt ten opzichte van hem. Paarden voelen perfect aan wat er bij u vanbinnen gebeurt en zullen daarop reageren zodat er bij u of uw team een gevoel van bewustwording ontstaat.

Leerplatform

Om de kennis te waarborgen voorzien wij voor iedere deelnemer gedurende een maand toegang tot het online leerplatform waardoor de ervaring niet stopt na één sessie, maar u en uw organisatie de kennis en ervaring zal blijven borgen.

Inschrijven

Contacteer ons voor meer informatie of voor inschrijvingen.

Voor deze investering kan u tot 40% beroep doen op de KMO-portefeuille.

CTRI fi KMOPortefeuille

EquicoachingPersonalWitLogo

EquicoachingProfessionalWitLogo

EquicoachingAcademyWitLogo